Wat

kan Reyes Media?

Drukwerk & Huisstijlen

Met de komst van social media en het web is er veel veranderd, maar er zijn van die momenten waarbij we nog steeds niet zonder een mooi stukje papier kunnen. Van visitekaartjes tot briefpapier, van brochures tot posters en familiedrukwerk, papier is nog altijd onmisbaar, ook voor uw organisatie of bedrijf.

Met behulp van kleur, vorm en typografie, ontwerp ik graag voor u de visuele identiteit die laat zien waarom u anders bent en u herkenbaar maakt voor uw publiek.

Videoproducties

Een bedrijfsvideo, promotiefilm die uw organisatie of bedrijf goed vertegenwoordigd. Is een mooi visitekaartje dat uitlegt waar of wat uw organisatie goed in is.  Met behulp van animatie, effecten en vormen creeren wij content wat aansluit op uw wensen. Voor online of offline gebruik.

Webdesign

Net als met uw huisstijl, is uw website een mooie kans om het unieke karakter van uw bedrijf te tonen. Wij doen er alles aan om uw website, webshop of blog succesvol tot leven te laten komen. Dit doen wij met een opensource beheersysteem WordPress. Alle websites worden responsive gebouwd en zijn volledig zoekmachine vriendelijk.

Recent